Graag wil ik mij eerst even voorstellen. Ik ben Oscar Buurkes, eigenaar van Websyflex. Websyflex is een jong en dynamisch internet bedrijf die zich gespecialiseerd heeft op de internationale markt. Wij maken geweldige WordPress websites voor onze klanten en voor ons eigen portfolio.

Wij geloven in online samenwerking. Samen met mijn team van online freelancers is geen opdracht te moeilijk. Door gebruik te maken van freelancers kunnen wij de kosten laag houden zodat u voor weinig geld diensten kunt afnemen.

Onze missie is om bedrijven te helpen bij hun online uitdagingen. Dat kan zijn van het maken van een website tot uitbesteding van social media. Ook het up to date houden van uw website met nieuwe content is een van de diensten die wij aanbieden. Uw website zal door onze tools volledig gemonitord worden zodat wij elke verandering direct in de gaten hebben. U krijgt van ons maandelijkse rapporten.

Wat wij liever niet doen is het maken van kant en klare website waar wij het beheer niet van kunnen doen. Het maken van een website is niet moeilijk, de uitdaging begint pas wanneer de website online is. Om er voor te zorgen dat uw website ook daadwerkelijk leeft, helpen wij iedere klant bij een op maat gemaakt pakket.

Benieuwd wat ik voor u online kan betekenen? Neem dan even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.